Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen XI. kerület

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével XI. kerület régiójában. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megérintve rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen XI. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XI. kerület körzetében?

Az autó átfogó állapotának ellenőrzése XI. kerület övezetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megtekintésével felderíthetők többek között a karosszéria horpadásai, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak állapota. A gépkocsi ellenőrzése belül: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, ütközési adatok kiolvasása, fényjelző berendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés XI. kerület A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más műszaki paraméter is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, gyújtásvezérlő. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok évek múltán szabják meg az autó állagmegóvásának költségeit, de feltétlenül figyelembe kell venni az autóvétel szempontjából. Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Autó átvizsgálás ára XI. kerület

Az adott gépjármű állapotfelmérésének költsége attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt autóról. Az átnézés összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megmondani. használt autó állapotfelmérés ár XI. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átnézéshez szükséges idő függ attól, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondani a megvásárolni kívánt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, szakszervizben végzett átvizsgálás akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott autótól!

Mindegyik hiba észlelhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Sajnos ez nem igaz. A speciálisabb tesztek kizárólag jól felszerelt autószerelő műhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a futómű nem kielégítő állapotának világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a kocsi használata során. üzemanyagadagoló diagnosztika XI. kerület

Milyen műszereket használunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legdrágább berendezés, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán fordul elő, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor az autó legdrágább eleme, ezt az ellenőrzést minden körülmények között okos dolog végrehajtani! A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így pofonegyszerű meghatározni, hogy a vizsgált gépkocsi karosszériájának részei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), így az ellenőrzött jármű esetleges eltérő károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbakör olyan lehetőség, amit minden használtautó vevőnek ajánlunk. Tesztkörrel feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás a jármű különböző részeiből
  • Az autó menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése hosszú útra XI. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem képbe szeretne kerülni teherautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével XI. kerület övezetében +36 70 352 1562!