Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó átnézés Nagykőrösi úti piac

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megspórolhat a használt autó átvizsgáltatásával XIX. kerület övezetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A meglévő szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése XIX. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XIX. kerület régiójában?

Az autó átfogó állapotának megállapítása XIX. kerület környékén

Autó ellenőrzése kívül: a jármű szemrevételezésével feltérképezhetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, a gumik állapota. A jármű szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek a belső tér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó programozás, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, hangjelző eszközök és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika XIX. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva még számos egyéb műszaki viszonyszám is detektálható, pl. ECU, gyújtásvezérlő. Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → A fenti szempontok több év távlatában határozzák meg az autó üzemeltetésének ráfordítását, viszont feltétlenül figyelembe kell venni a kocsivásárlás szempontjából. A gépkocsi technikai állapotán kívül támpontot adunk, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használt kocsi átvizsgálás díja XIX. kerület

A gépkocsi állapotfelmérésének díja attól függ, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az ellenőrzés összegét bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. használt autó átnézés XIX. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama azon múlik, hogy milyen részletes elemzést kell kiállítanunk a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végrehajtott átvizsgálás akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott autótól!

Valamennyi műszaki probléma detektálható a vásárlás helyén?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben vihetők véghez. Ezek közé tartozik pl. a futómű hibáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások jöttek létre az autó üzemeltetés során. autó gyújtásdiagnosztika XIX. kerület

Milyen eszközöket alkalmazunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább műszer, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai műszer, amellyel különböző interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni a korábbi státuszjelzéseket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legféltettebb komponense, ezt a vizsgálatot feltétlenül ésszerű megcsinálni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ehhez kapcsolódóan a diagnosztizált használtautó esetleges egyéb károsodásaira is lehet gyanakodni.

Tesztút

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A próbakör olyan alkalom, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk. Próbamenettel diagnosztizálható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Zörejek a jármű különféle részeiből
  • A jármű úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A kuplung státusza

autó ellenőrzése külföldi út előtt XIX. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót venni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű átvizsgálásával XIX. kerület övezetében +36 70 352 1562!