Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen X. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó X. kerület régiójában. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megnyomva rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt X. kerület

Mit lehet ellenőrizni az autón X. kerület környékén?

Az autó általános állapotának szemrevételezése X. kerület körzetében

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével nyomon követhetők többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik átnézése. Autó ellenőrzése belül: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműszíj állapotának megtekintése. Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, hangjelző eszközök és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika X. kerület A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb technikai viszonyszám is detektálható, pl. főtengely jeladó, turbó hiba. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők évek múltán határozzák meg a jármű működtetésének ráfordítását, de okvetlenül érdemes számolni velük a kocsivásárlás tekintetében. Az adott gépjármű műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Gépjármű állapotfelmérés díja X. kerület

Az adott gépjármű átnézésének díja azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. A vizsgálat összegét telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni. mobil használt autó átvizsgálás díja X. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

Az átvizsgálás ideje azon múlik, hogy mennyire alapos elemzést kell mondani a jelölt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott felmérés akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő gépkocsitól!

Minden műszaki probléma felmérhető szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. A speciálisabb tesztek csakis szervizműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a fékek hibáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk alakultak ki a kocsi használata során. autó gyújtásdiagnosztika X. kerület

Milyen berendezéseket vetünk be az autó átnézéséhez?

A legkomolyabb eszköz, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán esik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legféltettebb része, ezt az ellenőrzést mindenképpen érdemes elvégezni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így pofonegyszerű meghatározni, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának részei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ehhez kapcsolódóan az ellenőrzött jármű esetleges más károsodásaira is lehet következtetni.

Próbamenet

Sok helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak ajánlunk. Tesztúttal feltérképezhető, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás a kocsi különböző komponensei felől
  • A gépkocsi menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára X. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával X. kerület vonzáskörzetében +36 70 352 1562!