Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használt autó állapotfelmérés XIV. kerület

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével XIV. kerület régiójában. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A vezetett szervizkönyv önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és nem biztos, hogy a rokon helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megérintve azonnal hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése XIV. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen XIV. kerület körzetében?

A kocsi általános állapotának szemrevételezése XIV. kerület régiójában

Autó ellenőrzése kívül: a jármű szemrevételezésével felderíthetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek észrevétele, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, légzsákadatok kiolvasása, hangjelző eszközök és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. használt autó állapotfelmérése XIV. kerület A fedélzeti diagnosztikai interfészre kapcsolódva rengeteg más technikai mutató is kiolvasható, pl. ECU, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők évek múltán befolyásolják a kocsi működtetésének ráfordítását, viszont nyilvánvalóan hasznos információk a gépjármű megvásárlása szempontjából. Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Autó átvizsgálás költsége XIV. kerület

Az autó állapotfelmérésének költsége attól függően változik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az audit díját telefonos megbeszélés után tudjuk megállapítani. autó adás-vétel előtti átvizsgálás XIV. kerület

?

Az átnézéshez szükséges idő függ attól, hogy milyen alapos elemzést kell kiállítanunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült autótulajdonosnak, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő autótól!

Mindegyik műszaki probléma detektálható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csakis szakműhelyben vihetők véghez. Ilyenek többek között pl. a fékek műszaki problémáinak világos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Szomorú, de így van. Mivel nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások alakultak ki az autó üzemeltetés során. üzemanyagadagoló diagnosztika XIV. kerület

Milyen berendezéseket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai berendezés, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor az autó legdrágább része, ezt az ellenőrzést feltétlenül javasolt végrehajtani! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy az ellenőrzött jármű karosszériájának egyes elemei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén az ellenőrzött jármű esetleges egyéb károsodásaira is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbamenet olyan lehetőség, amit minden használtautó vásárlónak ajánlunk. Próbakörrel kimutatható, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás a kocsi különféle elemeiből
  • A gépkocsi menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A kuplung státusza

autó állapotfelmérése XIV. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű valós műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó ellenőrzésével XIV. kerület régiójában +36 70 352 1562!