Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Gépjármű állapotfelmérés XVII. kerület

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó szakemberrel való átnézetésével XVII. kerület körzetében. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy megéri megkötni a vételt, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. A lenti képet megérintve azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt XVII. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen XVII. kerület környékén?

A kocsi általános állapotának ellenőrzése XVII. kerület területén

Autó szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, a gumik állapota. A jármű belső átnézése: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműlánc állapotának megtekintése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, légzsákadatok kiolvasása, fényjelző berendezések és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres fékhatás mérés XVII. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva rengeteg más műszaki paraméter is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, turbó hiba. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok évek múltán szabják meg a gépjármű működtetésének ráfordítását, viszont okvetlenül figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használt kocsi ellenőrzés díja XVII. kerület

Az adott gépjármű átvizsgálásának ára azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az audit díját telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár XVII. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy milyen részletes elemzést kell mondani a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott felmérés akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Mindegyik gond észlelhető a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések csakis szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a fékek nem kielégítő állapotának egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk keletkeztek a kocsi használata során. gépjármű állapotfelmérés XVII. kerület

Milyen műszereket alkalmazunk az autó átnézéséhez?

A legdrágább műszer, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és kiolvasni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legféltettebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést vitathatatlanul tanácsos végrehajtani! A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó karosszériájának egyes elemei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek kapcsán az átnézett autó esetleges eltérő sérüléseire is lehet következtetni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbamenet olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk. Tesztkörrel felderíthető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás a jármű különböző komponensei felől
  • A jármű menetzaja
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung állapota

autó ellenőrzése külföldi út előtt XVII. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével XVII. kerület területén +36 70 352 1562!