Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó átvizsgálás autópiacon XVIII. kerület

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó állapotfelmérésével XVIII. kerület övezetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva mindjárt tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése XVIII. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen XVIII. kerület területén?

A kocsi átfogó állapotának megállapítása XVIII. kerület övezetében

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű megvizsgálásával felfedhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik átnézése. A jármű szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése. Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó beállítása, légzsákadatok műszeres bemérése, hangjelző eszközök és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság vizsgálati technológiájával. műszeres fékhatás mérés XVIII. kerület A fedélzeti diagnosztikai interfészre kapcsolódva rengeteg más műszaki paraméter is detektálható, pl. ECU, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Az említett faktorok több év távlatában befolyásolják az autó üzemeltetésének ráfordítását, viszont mindenképpen érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében. A gépkocsi technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi átvizsgálás díja XVIII. kerület

A jármű ellenőrzésének ára attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az audit összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megállapítani. használt autó állapotfelmérés ár XVIII. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama függ attól, hogy milyen alapos elemzést kell mondani a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végrehajtott átnézés akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Minden gond megállapítható a helyszínen?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek kizárólag szakműhelyben hajthatók végre. Ezek közé tartozik pl. a futómű hibáinak egyértelmű azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Sajnos igen. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások keletkeztek a jármű élettartama alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika XVIII. kerület

Milyen eszközöket alkalmazunk a kocsi átvizsgálásához?

A legkomolyabb elemzőeszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és kiolvasni a korábbi státuszjelzéseket. Nem ritkán esik meg, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Mivel a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést okvetlenül tanácsos végrehajtani! A rétegvastagság-mérés sem okoz gondot, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén az átnézett autó esetleges más károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztkör

Szinte az összes helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak tanácsolunk. Tesztkörrel diagnosztizálható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás az autó különböző komponensei felől
  • A jármű menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor hangja
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung kopása

autó állapotfelmérése XVIII. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű teljes körű állapotfelmérésével XVIII. kerület környékén +36 70 352 1562!