Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó átvizsgálás autópiacon XIII. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó XIII. kerület övezetében. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A vezetett szervizkönyv nem garantálja, hogy megéri megkötni a vételt, és nem biztos, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megérintve rögtön hívhat minket okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen XIII. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XIII. kerület körzetében?

A kocsi átfogó állapotának felmérése XIII. kerület vonzáskörzetében

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével felfedhetők többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, a gumik állapota. Autó szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműlánc állapotának vizsgálata. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, ütközési adatok kiolvasása, világítóberendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés XIII. kerület A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb technikai paraméter is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Az említett faktorok évek múltán befolyásolják a gépjármű működtetésének ráfordítását, viszont mindenképpen figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása tekintetében. Az autó műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi állapotfelmérés ára XIII. kerület

A jármű állapotfelmérésének összege azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt autóról. Az átnézés összegét bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. használt autó állapotfelmérés ár XIII. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott vizsgálat akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Mindegyik műszaki probléma megállapítható a vásárlás helyén?

Sajnos ez nem igaz. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Mivel nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások jöttek létre az autó üzemeltetés során. autó gyújtásdiagnosztika XIII. kerület

Milyen berendezéseket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó berendezés, amit be tudunk vetni, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és archiválni a korábbi státuszjelzéseket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést okvetlenül érdemes végrehajtani! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó karosszériájának komponensei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek kapcsán az ellenőrzött jármű esetleges egyéb sérüléseire is lehet következtetni.

Tesztút

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A tesztkör olyan alkalom, amit az összes használtautó vásárlónak tanácsolunk. Tesztkörrel felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a jármű különféle elemeiből
  • A gépkocsi úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor zörejei
  • A váltó kopása
  • A tengelykapcsoló státusza

autó ellenőrzése nyaralás előtt XIII. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével XIII. kerület környékén +36 70 352 1562!