Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen XVI. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó XVI. kerület környékén. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A vezetett szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megérintve rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése XVI. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen XVI. kerület régiójában?

Az autó átfogó állapotának auditálása XVI. kerület vonzáskörzetében

A kocsi külső átnézése: a jármű átnézésével nyomon követhetők többek között a karosszéria horpadásai, korrózió vizsgálata, a hézagok, a festés hibái, csapágyak átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: jellemző vizsgálati területek ülések, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek megállapítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor beállítása, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító átnézése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés XVI. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai mutató is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon befolyásolják a kocsi fenntartásának ráfordítását, viszont mindenképpen hasznos információk az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Autó átnézés költsége XVI. kerület

A gépkocsi állapotfelmérésének díja nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az ellenőrzés összegét bővebb információk ismeretében tudjuk megadni. használt autó átnézés XVI. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje függ attól, hogy milyen alapos elemzést kell adnunk a megvásárolni kívánt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, szakszervizben végzett átnézés akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott autótól!

Minden műszaki probléma felmérhető a helyszínen?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szakműhelyben vihetők véghez. Ezek közé tartozik pl. a fékek műszaki problémáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Mivel nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások alakultak ki az autó üzemeltetés alatt. gépjármű állapotfelmérés XVI. kerület

Milyen műszereket alkalmazunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legdrágább elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Rendszeresen történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor az autó legféltettebb eleme, ezt a vizsgálatot minden körülmények között ésszerű végrehajtani! A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, így pofonegyszerű meghatározni, hogy az ellenőrzött jármű karosszériájának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A tesztút olyan vizsgálati lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak ajánlunk. Tesztkörrel észlelhető, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás a kocsi különböző részeiből
  • Az autó menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung elhasználtsága

autó ellenőrzése nyaralás előtt XVI. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó átnézésével XVI. kerület területén +36 70 352 1562!