Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen IV. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával IV. kerület körzetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy főnyeremény a kinézett autó, és nem biztos, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen IV. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen a IV. kerület vonzáskörzetében?

A kocsi átfogó állapotának ellenőrzése a IV. kerület régiójában

Autó külső átnézése: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között az alváz repedései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak állapota. A gépkocsi belső átnézése: többek között biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, ütközési adatok kiolvasása, hangjelző eszközök és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika IV. kerület A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb technikai érték is kiolvasható, pl. ECU, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → A fenti szempontok több év távlatában befolyásolják a jármű fenntartásának költségeit, de okvetlenül figyelembe kell venni a kocsivásárlás tekintetében. Az autó műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi állapotfelmérés ára IV. kerület

Az adott gépjármű átnézésének díja attól függően változik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az ellenőrzés árát bővebb információk ismeretében tudjuk megmondani. autó adás-vétel előtti átvizsgálás IV. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

Az átnézéshez szükséges idő függ attól, hogy milyen részletezett szakvéleményt kell mondani a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, szakszervizben végzett átnézés akár jelentős tízezreket is megspórolhat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott autótól!

Valamennyi hiba észlelhető a helyszínen?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. A speciálisabb tesztek csakis szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Szomorú, de így van. Alapul véve a tényt, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások keletkeztek a kocsi használata alatt. fékhatás vizsgálat IV. kerület

Milyen berendezéseket alkalmazunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább eszköz, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai berendezés, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Sokszor történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Mivel a motor az autó legdrágább alkotórésze, ezt a vizsgálatot feltétlenül ésszerű végrehajtani! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ezt alapul véve az ellenőrzött jármű esetleges más sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vásárlónak tanácsolunk. Tesztkörrel diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás az autó különféle elemeiből
  • A gépkocsi úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung státusza

autó ellenőrzése külföldi út előtt IV. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a gépkocsi tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi ellenőrzésével IV. kerület területén +36 70 352 1562!