Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen III. kerület

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó III. kerület régiójában. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megérintve azonnal hívhat minket okostelefonról: használtautó állapotfelmérése III. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen III. kerület környékén?

Az autó átfogó állapotának felmérése III. kerület régiójában

Autó külső átnézése: a jármű átnézésével felfedhetők többek között a karosszéria repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, szélvédő átnézése. Autó szemrevételezése belülről: többek között a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműszíj állapotának vizsgálata. Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, ütközési adatok kiolvasása, fényjelző berendezések és fékhatás átnézése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés III. kerület A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más technikai viszonyszám is kiolvasható, pl. ECU, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok évek múltán határozzák meg a gépjármű állagmegóvásának ráfordítását, de mindenképpen figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása tekintetében. A jármű műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Gépjármű állapotfelmérés díja III. kerület

Az adott gépjármű ellenőrzésének összege nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az átvizsgálás összegét telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni. használt kocsi alapos átnézésének ára III. kerület

?

A vizsgálat időtartama azon múlik, hogy mennyire részletezett szakvéleményt kell adnunk a megvásárolni kívánt járműről. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, jól felszerelt műhelyben végzett felmérés akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült autótulajdonosnak, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált járműtől!

Az összes gond megállapítható a helyszínen?

Nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak jól felszerelt autószerelő műhelyben vihetők véghez. Ezek közé tartozik pl. a futómű műszaki problémáinak világos megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Szomorú, de így van. Alapul véve a tényt, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk keletkeztek a jármű élettartama alatt. fékhatás vizsgálat III. kerület

Milyen eszközöket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legdrágább eszköz, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és kiolvasni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen fordul elő, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legköltségesebb alkotórésze, ezt az ellenőrzést feltétlenül okos dolog végrehajtani! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, így meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén az ellenőrzött jármű esetleges eltérő sérüléseire is lehet gyanakodni.

Próbakör

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni? A tesztkör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek ajánlunk. Tesztúttal felderíthető, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek a kocsi különféle részeiből
  • A jármű menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor hangja
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló státusza

autó ellenőrzése külföldi út előtt III. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni teherautó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű átvizsgálásával III. kerület területén +36 70 352 1562!