Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen V. kerület

Használt autó megvétele előtt jelentős összeget megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával V. kerület környékén. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és nem biztos, hogy a szomszéd helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. A lenti képet megérintve rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése V. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés V. kerület vonzáskörzetében?

Az autó általános állapotának ellenőrzése V. kerület vonzáskörzetében

A kocsi külső átnézése: a jármű megvizsgálásával nyomon követhetők többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő állapota. Autó szemrevételezése belülről: jellemző vizsgálati területek biztonsági öv, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműlánc állapotának megtekintése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, karburátor programozás, légzsákadatok kiolvasása, hangjelző eszközök és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. használt autó állapotfelmérése V. kerület A fedélzeti diagnosztikai interfészre kapcsolódva rengeteg más technikai érték is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők hosszabb távon szabják meg a gépjármű állagmegóvásának ráfordítását, de mindenképpen érdemes számolni velük a kocsivásárlás szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy az autó az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Autó átvizsgálás díja V. kerület

A gépkocsi átvizsgálásának költsége attól függ, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt autóról. Az átnézés árát bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. autó adás-vétel előtti átvizsgálás V. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A vizsgálat időtartama függ attól, hogy milyen részletezett elemzést kell kiállítanunk a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, jól felszerelt műhelyben végzett vizsgálat akár egy nagyobb összeget is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Valamennyi gond észlelhető a helyszínen?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csak szakműhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a fékek műszaki problémáinak világos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Sajnos igen. Mivel nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk jöttek létre a kocsi használata során. gépjármű állapotfelmérés V. kerület

Milyen eszközöket használunk a kocsi átvizsgálásához?

A legtöbbet tudó elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai eszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző hibaüzeneteket. Rendszeresen fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Mivel a motor a jármű legféltettebb része, ezt az ellenőrzést feltétlenül javasolt megcsinálni! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó karosszériájának részei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén a diagnosztizált használtautó esetleges különféle károsodásaira is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből levonni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek tanácsolunk. Próbamenettel diagnosztizálható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a kocsi különböző részeiből
  • A gépkocsi menetdinamikája
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A kuplung kopása

autó felkészítése műszaki vizsgára V. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a gépkocsi tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi ellenőrzésével V. kerület környékén +36 70 352 1562!