Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használt autó állapotfelmérés VII. kerület

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó átvizsgáltatásával VII. kerület környékén. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva rögtön hívhat minket okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen VII. kerület

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen VII. kerület vonzáskörzetében?

A kocsi általános állapotának ellenőrzése VII. kerület területén

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű megtekintésével felderíthetők többek között a karosszéria horpadásai, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő állapota. Autó ellenőrzése belül: többek között a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése. Motordiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, világítóberendezések és fékhatás ellenőrzése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés VII. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai mutató is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők több év távlatában határozzák meg az autó működtetésének ráfordítását, viszont egyértelműen érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében. Az autó technikai állapotán kívül támpontot adunk, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használt kocsi ellenőrzés költsége VII. kerület

A jármű ellenőrzésének összege nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az ellenőrzés árát bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár VII. kerület

Meddig tart a használt autó átvizsgálása?

A vizsgálat időtartama azon múlik, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell adnunk a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott átvizsgálás akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az új vásárlónak, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő autótól!

Minden műszaki probléma detektálható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Nem. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szervizműhelyben hajthatók végre. Ezek közé tartozik pl. a fékek műszaki problémáinak egyértelmű megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső kopások alakultak ki a jármű élettartama alatt. gépjármű állapotfelmérés VII. kerület

Milyen műszereket vetünk be az állapotfelméréshez?

A legdrágább berendezés, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai berendezés, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és kiolvasni a korábbi státuszjelzéseket. Sokszor fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt a vizsgálatot okvetlenül tanácsos megcsinálni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó karosszériájának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ezt alapul véve az átnézett autó esetleges más károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztút

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A próbamenet olyan lehetőség, amit az összes használtautó vevőnek javasolunk. Tesztúttal felderíthető, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek a jármű különböző elemeiből
  • A jármű úttartása
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló elhasználtsága

autó felkészítése műszaki vizsgára VII. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a kocsi átnézésével VII. kerület övezetében +36 70 352 1562!