Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használt autó állapotfelmérés VI. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével VI. kerület területén. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy főnyeremény a kinézett autó, és nem biztos, hogy a szomszéd ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: autó állapotfelmérés vásárlás előtt VI. kerület

Mit lehet ellenőrizni az autón VI. kerület régiójában?

Az autó átfogó állapotának auditálása VI. kerület vonzáskörzetében

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű megvizsgálásával felderíthetők többek között az alváz repedései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő átnézése. A jármű belső átnézése: például biztonsági öv, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának megtekintése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés VI. kerület A fedélzeti diagnosztikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai paraméter is kiolvasható, pl. ECU, turbó hiba. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → Ezek a tényezők több év távlatában szabják meg a kocsi működtetésének ráfordítását, de feltétlenül hasznos információk a kocsivásárlás tekintetében. A jármű műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Gépjármű állapotfelmérés díja VI. kerület

A jármű átvizsgálásának összege attól függően változik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az átvizsgálás díját telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni. használt autó átnézés VI. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje függ attól, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell mondani a kinézett gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végzett felmérés akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az új vásárlónak, vagy megóvja őt egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Minden műszaki probléma megállapítható a helyszínen?

Sajnos ez nem igaz. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek kizárólag szakműhelyben kivitelezhetők. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók nem kielégítő állapotának egyértelmű azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Mivel nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet mérget venni arra, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk alakultak ki az autó üzemeltetés alatt. gépjármű állapotfelmérés VI. kerület

Milyen eszközöket használunk az autó átnézéséhez?

A legkomolyabb műszer, amit alkalmazni lehet, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Rendszeresen esik meg, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Mivel a motor a gépkocsi legdrágább komponense, ezt az ellenőrzést minden körülmények között okos dolog megcsinálni! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így nagyon könnyű annak megítélése, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának egyes elemei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), így az átnézett autó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Sok helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vásárlónak ajánlunk. Tesztúttal diagnosztizálható, esetleges problémák a járművön:

  • Zörejek a kocsi különféle komponensei felől
  • Az autó menetzaja
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor zörejei
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára VI. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag évjárat, ismerős véleménye alapján kocsit venni, hanem képbe szeretne kerülni teherautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával VI. kerület vonzáskörzetében +36 70 352 1562!