Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó szakemberrel való átnézetésével Budapest övezetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A meglévő szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a rokon ugyanolyan tapasztalt, mint a műszerekkel rendelkező szakember. Az alábbi képet megérintve rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése Budapest

Milyen vizsgálatokat tudunk elvégezni a helyszínen Budapest övezetében?

A kocsi átfogó állapotának szemrevételezése Budapest vonzáskörzetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megtekintésével felderíthetők többek között az alváz sérülései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, szélvédő átnézése.

A gépkocsi szemrevételezése belülről: például biztonsági öv, állapota, az ülések és belső borítások vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj nem megfelelő állapotának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése.

Autódiagnosztika: valós futott km értékének megállapítása, a kilométeróra visszapörgetésének észlelése, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, légzsákadatok kiolvasása, fényjelző berendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság vizsgálati technikájával. számítógépes motordiagnosztika Budapest

A gépjármű telematikai interfészre kapcsolódva még számos egyéb technikai paraméter is detektálható, pl. főtengely jeladó, vezérlőegység. Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel.

→ A fenti szempontok évek múltán befolyásolják a jármű fenntartásának költségeit, viszont okvetlenül figyelembe kell venni a gépjármű megvásárlása szempontjából. Az adott gépjármű műszaki állapotán kívül még abban is tudunk segíteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével megéri-e az árát.

Használt kocsi ellenőrzés díja Budapest

A jármű ellenőrzésének összege attól függ, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az ellenőrzés összegét szóbeli konzultációt követően tudjuk megállapítani. használt kocsi alapos átnézésének ára Budapest

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy milyen részletezett elemzést kell adnunk a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott vizsgálat akár jelentős tízezreket is megspórolhat az újdonsült autótulajdonosnak, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő gépkocsitól!

Minden hiányosság észlelhető a vásárlás helyén?

Nem. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szervizműhelyben végezhetők el. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók hibáinak pontos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan autó típushiba, ami egyáltalán nem vehető észre?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Figyelembe véve, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károk jöttek létre a jármű élettartama alatt. gépjármű állapotfelmérés Budapest

Milyen eszközöket használunk az állapotfelméréshez?

A legdrágább berendezés, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel detektálni és kiolvasni az előző hibaüzeneteket. Gyakorta fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor az autó legféltettebb eleme, ezt az ellenőrzést vitathatatlanul javasolt elvégezni! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal nagyon könnyű annak megítélése, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek kapcsán az átnézett autó esetleges egyéb sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztkör

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A próbakör olyan lehetőség, amit az összes használtautó vásárlónak tanácsolunk. Tesztkörrel feltárható, esetleges problémák a járművön:

  • Kopogás a kocsi különböző elemeiből
  • Az autó menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése műszaki vizsgára Budapest Ha hosszú útra szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján használt autót venni, hanem tisztában szeretne lenni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű átvizsgálásával Budapest környékén +36 70 352 1562!