Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Használtautó átvizsgálás helyszínen VIII. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával VIII. kerület vonzáskörzetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése VIII. kerület

Mit lehet ellenőrizni az autón VIII. kerület körzetében?

Az autó átfogó állapotának felmérése VIII. kerület területén

Autó ellenőrzése kívül: a jármű megtekintésével feltérképezhetők többek között a karosszéria sérülései, korrózió vizsgálata, a hézagok, festékréteg mérése, csapágyak átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: többek között az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj nem megfelelő állapotának észrevétele, a vezérműszíj műszaki élettartamának felmérése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság megállapítása, a kilométeróra visszatekerésének detektálása, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor programozás, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. műszeres lengéscsillapító mérés VIII. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva rengeteg más technikai mutató is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep. Lényeges szempont lehet még az is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok hosszabb távon szabják meg a gépjármű fenntartásának költségeit, viszont mindenképpen figyelembe kell venni a kocsivásárlás tekintetében. Az autó műszaki állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Használtautó állapotfelmérés költsége VIII. kerület

A jármű ellenőrzésének díja nagy mértékben módosul annak tükrében, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt autóról. A vizsgálat díját telefonos megbeszélés után tudjuk megállapítani. autó adás-vétel előtti átvizsgálás VIII. kerület

?

A felmérés iőigénye függ attól, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondani a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott vizsgálat akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az új vevőnek, de meg is mentheti egy nagyon leamortizált gépkocsitól!

Minden műszaki probléma megállapítható a vásárlás helyén?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek csak szakműhelyben végezhetők el. Ilyenek többek között pl. a fékek műszaki problémáinak pontos azonosítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan hiba, ami egyáltalán nem észlelhető?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk alakultak ki a kocsi használata alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika VIII. kerület

Milyen eszközöket használunk az állapotfelméréshez?

A legkomolyabb berendezés, amit alkalmazni lehet, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és archiválni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést mindenképpen javasolt végrehajtani! A festékvastagságmérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, ehhez gyártott festékvastagság-mérő eszközt alkalmazunk, így meg tudjuk állapítani, hogy a vizsgált gépkocsi burkolatának részei közül melyeket cseréltek, ködöltek (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ennek révén az átnézett autó esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Tesztkör

Egyre több helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből megtudni? A tesztkör olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vásárlónak javasolunk. Tesztkörrel kimutatható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás az autó különböző elemeiből
  • A jármű menetzaja
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor hangja
  • A váltó kopása
  • A kuplung állapota

autó állapotfelmérése VIII. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak évjárat, ismerős véleménye alapján kocsit vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni az autó tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével VIII. kerület övezetében +36 70 352 1562!