Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó átvizsgálás autópiacon II. kerület

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megspórolhat a használt autó állapotfelmérésével II. kerület övezetében. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot nem életbiztosítás, hogy megéri megvenni az autót, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó állapotfelmérése II. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés II. kerület régiójában?

A gépjármű általános állapotának ellenőrzése II. kerület környékén

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével azonosíthatók többek között a karosszéria sérülései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak átnézése. A gépkocsi ellenőrzése belül: többek között az utastér, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj nem megfelelő állapotának beazonosítása, a vezérműszíj műszaki élettartamának vizsgálata. Motordiagnosztika: valós futott km értékének kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének észlelése, motorolaj állapotának megállaptása, karburátor beállítása, ütközési adatok műszeres bemérése, hangjelző eszközök és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. számítógépes motordiagnosztika II. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva rengeteg más technikai mutató is kiolvasható, pl. főtengely jeladó, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha be kell avatkozni, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → A fenti szempontok évek múltán befolyásolják a jármű működtetésének költségeit, de okvetlenül érdemes számolni velük a kocsivásárlás tekintetében. A gépkocsi műszaki állapotán kívül támpontot adunk, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használt kocsi átvizsgálás költsége II. kerület

Az adott gépjármű ellenőrzésének költsége azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt kocsiról. Az átnézés összegét telefonos megbeszélés után tudjuk megállapítani. használt kocsi alapos átnézésének ára II. kerület

Sokáig tart egy használtautó teljeskörű felmérés?

A felmérés iőigénye azon múlik, hogy mennyire részletezett szakvéleményt kell kiállítanunk a jelölt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletes, felszerszámozott szerelőműhelyben végrehajtott átvizsgálás akár több 100 ezer forintot is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, vagy megóvja őt egy túlzottan széthajtott járműtől!

Mindegyik gond detektálható a vásárlás helyén?

Jó lenne, de tapasztalataink szerint nem. Bizonyos ellenőrzések csakis szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a lengéscsillapítók műszaki problémáinak pontos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Létezik olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem vehető észre?

Szomorú, de így van. Alapul véve a tényt, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károsodások alakultak ki a kocsi használata során. autó gyújtásdiagnosztika II. kerület

Milyen műszereket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?

A legdrágább eszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, olyan autódiagnosztikai műszer, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és egy szoftverrel észlelni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt a vizsgálatot mindenképpen ésszerű végrehajtani! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy az átnézett autó burkolatának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek révén a diagnosztizált használtautó esetleges eltérő sérüléseire is lehet gyanakodni.

Tesztút

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megtérül fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbakör olyan alkalom, amit minden használtautó vásárlónak ajánlunk. Tesztkörrel kimutatható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a kocsi különféle részeiből
  • A jármű menetzaja
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó hibái
  • A kuplung elhasználtsága

autó felkészítése hosszú útra II. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót venni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó teljes körű állapotfelmérésével II. kerület vonzáskörzetében +36 70 352 1562!