Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó állapotfelmérés vásárlás előtt XV. kerület

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó átvizsgáltatásával XV. kerület vonzáskörzetében. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A vezetett szervizkönyv nem életbiztosítás, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy az ismerős képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. Az alábbi képet megnyomva rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használtautó átvizsgálás helyszínen XV. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XV. kerület körzetében?

Az autó általános állapotának ellenőrzése XV. kerület vonzáskörzetében

Autó ellenőrzése kívül: a jármű átnézésével felfedhetők többek között a karosszéria sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, a festés hibái, szélvédő átnézése. A jármű ellenőrzése belül: például ülések, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának észrevétele, a vezérműlánc műszaki élettartamának megtekintése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének kimutatása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó beállítása, légzsákadatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, világítóberendezések és fékhatás állapotfelmérése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres fékhatás mérés XV. kerület A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb műszaki viszonyszám is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, gyújtásvezérlő. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy szaktanácsot tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Ezek a tényezők évek múltán befolyásolják a gépjármű működtetésének ráfordítását, de mindenképpen figyelembe kell venni a kocsivásárlás szempontjából. A gépkocsi műszaki állapotán kívül támpontot adunk, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Autó ellenőrzés ára XV. kerület

Az adott gépjármű ellenőrzésének összege attól függően változik, hogy milyen szinten részletezett szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az átnézés összegét bővebb információk ismeretében tudjuk véglegesíteni. használt autó állapotfelmérés ár XV. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, mindenféle berendezéssel ellátott szervizműhelyben végrehajtott vizsgálat akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az újdonsült vásárlónak, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő autótól!

Valamennyi gond detektálható a helyszínen?

Nem. Bizonyos ellenőrzések kizárólag szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a fékek műszaki problémáinak pontos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan probléma, ami egyáltalán nem észlelhető?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Alapul véve a tényt, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet mérget venni arra, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a motor belsejében milyen belső kopások alakultak ki a kocsi használata során. gépjármű állapotfelmérés XV. kerület

Milyen műszereket alkalmazunk a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó eszköz, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel többféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen észlelni és archiválni a korábbi hibaüzeneteket. Rendszeresen fordul elő, hogy olyan jelzéseket is ki tudunk olvasni, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem jeleznek ki. Mivel a motor a jármű legköltségesebb alkotórésze, ezt a vizsgálatot minden körülmények között tanácsos végrehajtani! A festékvastagságmérés sem okoz gondot, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának komponensei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek kapcsán az ellenőrzött jármű esetleges különféle károsodásaira is lehet gyanakodni.

Próbamenet

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek ajánlunk. Tesztkörrel észlelhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Kopogás a kocsi különféle részeiből
  • Az autó menetdinamikája
  • A lengéscsillapító állapota
  • A fékek állapota
  • A motor viselkedése
  • A váltó megfelelő működése
  • A tengelykapcsoló kopása

autó felkészítése hosszú útra XV. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni az autóját, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csak kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a gépkocsi valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a kocsi átvizsgálásával XV. kerület vonzáskörzetében +36 70 352 1562!