Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó állapotfelmérés vásárlás előtt IX. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó állapotfelmérésével IX. kerület körzetében. Ha fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy megéri megvenni az autót, és nem biztos, hogy a rokon helyettesíteni tudja a szakavatott szemeket. Az alábbi képet megnyomva mindjárt hívhat minket okostelefonról: használt kocsi átnézése IX. kerület

Mit lehet ellenőrizni az autón IX. kerület vonzáskörzetében?

A kocsi általános állapotának megállapítása IX. kerület területén

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megvizsgálásával feltérképezhetők többek között az alváz repedései, rozsdásodás ellenőrzése, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, festékréteg mérése, szélvédő állapota. A gépkocsi belső átnézése: például biztonsági öv, állapota, a tetőkárpit vagy a kormány műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj megnyúlásának megállapítása, a vezérműlánc műszaki élettartamának vizsgálata. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, légzsákadatok műszeres bemérése, fényjelző berendezések és lengéscsillapító ellenőrzése a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika IX. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre kapcsolódva még számos egyéb technikai mutató is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba. Lényeges szempont lehet még az is, hogy komoly támogatást tudunk adni annak tekintetében is, hogy mennyire szervizigényes egy autó, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen mélyen kell zsebbe nyúlni. → Ezek a tényezők hosszabb távon szabják meg az autó üzemeltetésének költségeit, viszont mindenképpen hasznos információk a kocsivásárlás szempontjából. Az autó technikai állapotán kívül hasznos információkkal szolgálunk arra nézve, hogy a jármű az évjárata, felszereltsége stb. figyelembe vételével jó vétel-e.

Használtautó átvizsgálás ára IX. kerület

A gépkocsi átnézésének díja azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az átvizsgálás díját telefonos megbeszélés után tudjuk véglegesíteni. autó adás-vétel előtti átvizsgálás IX. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire alapos elemzést kell kiállítanunk a megvásárolni kívánt gépkocsiról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, jól felszerelt műhelyben végrehajtott felmérés akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő autótól!

Az összes hiányosság megállapítható szervizműhelyben való vizsgálat nélkül?

Sajnos ez nem igaz. A speciálisabb tesztek csakis szakműhelyben hajthatók végre. Ilyenek többek között pl. a futómű műszaki problémáinak világos azonosítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Létezik olyan probléma, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Mivel nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a motor belsejében milyen belső károsodások keletkeztek a jármű élettartama során. gépjármű állapotfelmérés IX. kerület

Milyen berendezéseket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?

A legdrágább elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók segítségével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni az előző státuszjelzéseket. Sokszor történik meg, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem mutatnak. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a gépkocsi legféltettebb komponense, ezt az ellenőrzést feltétlenül ésszerű elvégezni! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, így meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának részei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt milyen minőségben hajtották végre), ennek kapcsán a vizsgált gépkocsi esetleges egyéb sérüléseire is lehet következtetni.

Tesztkör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Megéri fizetni ezért? Mit lehet ebből feltárni? A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek ajánlunk. Próbakörrel feltérképezhető, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a jármű különféle komponensei felől
  • Az autó menetdinamikája
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor hangja
  • A váltó megfelelő működése
  • A kuplung kopása

autó ellenőrzése külföldi út előtt IX. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, esetleg visszatekert kilométeróra alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni személyautó valós műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket a jármű átnézésével IX. kerület területén +36 70 352 1562!