Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Autó állapotfelmérés vásárlás előtt I. kerület

Használt autó megvétele előtt akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó I. kerület régiójában. amennyiben fontosnak tartja az autó átvizsgálását, tárcsázza a +36 70 352 1562 számot! A ránézésre megkímélt állapot nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva rögtön tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése I. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés I. kerület környékén?

A gépjármű általános állapotának auditálása I. kerület körzetében

A jármű ellenőrzése kívül: a jármű szemrevételezésével felfedhetők többek között az alváz horpadásai, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, szélvédő átnézése. Autó ellenőrzése belül: jellemző vizsgálati területek a belső tér, állapota, a tetőkárpit vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának beazonosítása, a vezérműszíj állapotának felmérése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének megállapítása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, légzsákadatok műszeres bemérése, világítóberendezések és fékhatás átnézése a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés I. kerület A fedélzeti diagnosztikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más műszaki mutató is kiolvasható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha hozzá kell nyúlni, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → A fenti szempontok több év távlatában szabják meg a kocsi üzemeltetésének ráfordítását, viszont feltétlenül figyelembe kell venni az autóvétel szempontjából. Az adott gépjármű technikai állapotán kívül támpontot adunk, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján megéri-e az árát.

Gépjármű ellenőrzés díja I. kerület

Az autó átvizsgálásának összege azon múlik, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell mondanunk a megvételre szánt kocsiról. Az audit díját szóbeli konzultációt követően tudjuk megadni. használt autó átnézés I. kerület

?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy milyen részletezett elemzést kell kiállítanunk a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A mindenre kiterjedő, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett átvizsgálás akár jelentős tízezreket is megtakaríthat az új vevőnek, vagy megóvja őt egy rossz állapotban lévő járműtől!

Valamennyi műszaki probléma detektálható a vásárlás helyén?

Nem. A speciálisabb tesztek csak szervizműhelyben végezhetők el. Ilyenek többek között pl. a lengéscsillapítók hibáinak pontos megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan nem megfelelőség, ami egyáltalán nem detektálható?

Szomorú, de így van. Tekintettel arra, hogy nem lehet “átvilágítani” az autó egyes komponenseit, nem lehet biztosra állítani, hogy meddig működik még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károsodások keletkeztek a kocsi használata során. autó gyújtásdiagnosztika I. kerület

Milyen műszereket alkalmazunk a kocsi átvizsgálásához?

A legkomolyabb műszer, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai műszer, amellyel különféle interfész csatlakozók közbeiktatásával tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveresen detektálni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Nem ritkán történik meg, hogy olyan jelzéseket is észlelhetünk, amelyeket a fedélzeti visszajelző lámpák nem mutatnak. Tekintettel arra, hogy a motor a jármű legdrágább alkotórésze, ezt az ellenőrzést mindenképpen javasolt megcsinálni! A rétegvastagság-mérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy a diagnosztizált használtautó burkolatának komponensei közül melyeket javítottak, fújtak át (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ennek révén az átnézett autó esetleges egyéb károsodásaira is lehet következtetni.

Próbakör

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó kipróbálásáért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A tesztút olyan alkalom, amit valamennyi használtautó vevőnek ajánlunk. Próbamenettel feltárható, esetleges hiányosságok az autónál:

  • Zörejek a jármű különféle részeiből
  • Az autó menetdinamikája
  • A futómű állapota
  • A fékek állapota
  • A motor hangja
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A tengelykapcsoló státusza

autó felkészítése műszaki vizsgára I. kerület Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni gépkocsiját, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szerelőműhelyben, akkor nagyon jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, esetleg visszatekert kilométeróra alapján használt autót vásárolni, hanem tisztában szeretne lenni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket az autó ellenőrzésével I. kerület körzetében +36 70 352 1562!