Autó átvizsgálás vásárlás előtt Budapest +36 70 352 1562

Helyszíni autó állapotfelmérés autókereskedőnél XII. kerület

Használt autó vásárlásakor jelentős összeget megspórolhat a használt autó XII. kerület vonzáskörzetében. Ha hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! A ránézésre megkímélt állapot önmagában nem jelent biztosítékot arra nézve, hogy főnyeremény a kinézett autó, és az sem mindig garantált, hogy a rokon képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva rögtön hívhat minket okostelefonról: használtautó állapotfelmérése XII. kerület

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés XII. kerület környékén?

A gépjármű átfogó állapotának felmérése XII. kerület övezetében

A kocsi szemrevételezése kívülről: a jármű megtekintésével felfedhetők többek között az alváz repedései, korrózió vizsgálata, pl. az ajtók és az autóüvegek illesztési problémái, a festés hibái, csapágyak állapota. A gépkocsi szemrevételezése belülről: például a belső tér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma a hosszbordásszíj megnyúlásának észrevétele, a vezérműlánc műszaki élettartamának felmérése. Autódiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszapörgetésének detektálása, olajcsere ellenőrzése, porlasztó programozás, légzsákadatok műszeres bemérése, világítóberendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technikájával. számítógépes motordiagnosztika XII. kerület A gépjármű telematikai illesztőfelületre csatlakozva rengeteg más technikai viszonyszám is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, turbó hiba. Támpontot adhat a használtautó kiválasztásához, hogy komoly támogatást tudunk adni azon a területen, hogy milyen szervizelési mennyiségre lehet számítani bizonyos típusoknál, illetve ha be kell avatkozni, akkor mire lehet számítani költségek szempontjából. → Ezek a tényezők hosszabb távon befolyásolják az autó állagmegóvásának ráfordítását, de nyilvánvalóan érdemes számolni velük a gépjármű megvásárlása tekintetében. A gépkocsi technikai állapotán kívül támpontot adunk, hogy a kocsi az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Autó átnézés költsége XII. kerület

A jármű ellenőrzésének költsége attól függ, hogy milyen alapos szakvéleményt kell mondanunk a megvásárolni kívánt gépjárműről. Az audit díját bővebb információk ismeretében tudjuk megmondani. használt kocsi alapos átnézésének ára XII. kerület

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

A vizsgálat időtartama legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletes elemzést kell kiállítanunk a kinézett autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. Az alapos, szakszervizben végrehajtott átvizsgálás akár egy nagyobb összeget is megspórolhat az új vásárlónak, de meg is mentheti egy túlzottan széthajtott gépkocsitól!

Valamennyi hiányosság felmérhető a helyszínen?

Nem. Bizonyos ellenőrzések csakis szakműhelyben bonyolíthatók le. Ezek közé tartozik pl. a fékek műszaki problémáinak egyértelmű megállapítása, víz- és olajfolyások feltérképezése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem állapítható meg?

Jó lenne, ha ez nem lenne így, de be kell látni, hogy ez igaz. Tekintettel arra, hogy nem tudjuk “megröntgenezni” az alkatrészeket, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyit bír még egy EGR szelep, vagy hogy a hengerekben milyen belső károsodások keletkeztek a jármű élettartama alatt. üzemanyagadagoló diagnosztika XII. kerület

Milyen eszközöket vetünk be a kocsi átvizsgálásához?

A legkomolyabb elemzőeszköz, amit be tudunk vetni, egy autódiagnosztikai eszköz, amellyel különböző interfész csatlakozók segítségével tudunk a telemítikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton észlelni és kiolvasni a korábbi státuszjelzéseket. Sokszor fordul elő, hogy olyan hibakódokat is ki tudunk olvasni, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Tekintettel arra, hogy a motor az autó legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést minden kétséget kizáróan tanácsos megcsinálni! A rétegvastagság-mérés mindig határozott kérés az ügyfelek részéről, erre dedikált rétegvastagság-mérőt használunk, ezáltal pofonegyszerű meghatározni, hogy az átnézett autó burkolatának részei közül melyeket javítottak, ködöltek (és azt milyen műszaki minőségben tették meg), ezt alapul véve az átnézett autó esetleges különféle károsodásaira is lehet következtetni.

Próbamenet

Egyre több helyen pénzt kérnek a használtautó tesztvezetéséért. Nem pénzkidobás fizetni ezért? Mit lehet ebből kideríteni? A próbakör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek javasolunk. Tesztúttal feltárható, esetleges műszaki hibák a gépkocsin:

  • Kopogás az autó különböző részeiből
  • A jármű menetdinamikája
  • A futómű állapota
  • A fékhatás vizsgálata
  • A motor viselkedése
  • A váltó esetleges rendellenességei
  • A tengelykapcsoló állapota

autó felkészítése hosszú útra XII. kerület Ha hosszú útra szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja nyaralás előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne csupán évjárat, ismerős véleménye alapján használt autót vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni az autó tényleges műszaki állapotával, akkor keressen meg minket a jármű átvizsgálásával XII. kerület vonzáskörzetében +36 70 352 1562!